Integrated Motion
0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Rationalise use of XSCOPE for composite node (2 nodes)

Home Forums Programming Tools XMOS xTIMEcomposer (former XDE) Rationalise use of XSCOPE for composite node (2 nodes)

This topic contains 0 replies, has 0 voices, and was last updated by  max.giammatteo 4 years, 2 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #1475

    max.giammatteo

    Hi, I have a composite node made up of two nodes. Each node contains a C22 processor. I want to use xscope to monitor data outputs produced by a task running on on tile[1] in the first node. So far I have:

    1. included <xscope.h> in main.xc.
    2. In main.xc I have included

    void xscope_user_int(){

    xscope_register(2, XSCOPE_CONTINUOUS, “Var 1”, XSCOPE_INT, “Value”,

    XSCOPE_CONTINUOUS< “Var 2”, XSCOPE_INT, “Value”);

    }

     

    3. In the auto generated .xn file I added

    <Link Encoding=”2wire” Delays=”4,5″ Flags=”SOD”>

    <LinkEndpoint NodeId=”1″ Link=”X0LA” />

    <LinkEndpoint RoutingID=”0x8000″ Chanend=”1″ />

    </Link>

    Note: I am adding this to the Links section of Node0, is it correct to keep NodeId=”1″?

    4. I make the following calls inside one of the tiles of node 0:

    int temp;

    while(1){

    xscope_int(0,temp);

    temp ;

    }

    5. The outcome is: no output in the console, nothing in realtime xscope. Why? Note, form “Run Configurations / Main”, I have selected xSCOPE under Target I/O options and under XScope I have selected Real-Time Mode.

    What am I doing wrong? What is missing?

     

     

     

     

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.